INSTAGRAMTIPS - JANAHOEG

instatips1


Den här veckan vill jag tipsa er om @janahoeg (klick) som ni borde börja följa! Hennes inredningsstil är ljus med en vitbas, samtidigt som hon har små färgklickar lite här och där. Att den här tjejen inte har fler följare förstår inte jag då hon har så fint hem!

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
OM AVSNITT 1 OCH 2

IMG_0001Kolla in coolingen i Varbergs Posten, haha! Idag var jag även med i Hallands Nyheter men den är inte så rolig att visa. De kunde varken länka till min blogg eller instagram heller så kändes inte så roligt för min del.


Nu har även jag sett de båda första avsnitten på itgirls.se. Jag måste börja med att ge cred till filmteamet, de har gjort ett toppen jobb! Okej. Det var en väldigt konstig känsla att både se och höra sig själv måste jag säga. Hade jag varit filmstjärna hade jag nog aldrig sett mina egna filmer. Lite så var det. Första intrycket av mig är ju att jag är vilsen mitt i ett villaområde på Lidingö... Tjejen med noll lokalsinne. Men jag kände att jag gjorde bra ifrån mig i första utmaningen och var så tacksam över att juryn också tyckte detta och lät mig vara kvar. Jag måste även ge cred till Stina, en utav finalisterna (ni hittar hennes blogg HÄR). Skönare tjej får man leta efter! Trodde de skulle klippa ihop det värre om jag ska vara ärlig, så jag är lite lättad. Har ni sett de första avsnitten? Vad tyckte ni? Avsnitt tre visas nästa vecka! HÄR kan ni se första avsnitten.

Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
NO MAKE UP - PERFECT SKIN

IMG_0060


Ni som har följt min blogg länge vet att jag aldrig sminkar mig. Eller nästan aldrig. För gör jag det fyller jag gärna i mina ögonbryn och kletar på något gloss eller läppstift, helst från märket mac. Jag har verkligen ingen perfekt hy och skulle säkert behöva lite smink för att se fräschare och piggare ut. Men jag är lite emot den här hetsen kring att det nästan är ett måste och en regel att tjejer ska sminka sig. Naturlig skönhet är vackrast. Och du är vacker utan smink. Det handlar mest om en vana. Du är inte van vid att se dig själv utan smink och därför känner du dig blek och ful. Men nu ska jag vara helt ärlig och säga att det är du inte. Dock så hade det varit roligt att kunna sminka sig någon gång ibland, ha den kunskapen. Men jag har aldrig haft intresset, vilket innebär att jag inte har någon som helst aning om hur man lägger på en foundation. Jag har inte ens sådana produkter hemma. Jag sitter inte här och tänker att alla borde sluta sminka sig och att det är fel. För det tycker jag absolut inte. Jag säger bara att det inte borde vara en känsla av tvång. Tjejer börjar redan på mellanstadiet. Herregud chilla!

smink


Men som sagt, jag fyller jättegärna i mina bryn och har något på läpparna. Och då måste jag tipsa om Lumenes ögonbrynspuder och ett läppstift från Mac som heter "Plumful". Bästa! Det är dessa produkter jag har på bilden ovan.


Men tänk på att Du är vacker som du är<3 Sminka dig för att du tycker det är roligt, inte för att du känner att du måste.

 

Första utmaningen. Missa inte första och andra avsnittet som finns uppe nu på itgirls.se! Det var mitt fjärde och sista inlägg från första utmaningen. Tänker skriva ett eget inlägg senare om vad jag tyckte om de två första avsnitten.
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
THE SUN IS SHINING

page IMG_0033 detalj IMG_0030 IMG_0054


Vad tycker ni om min outfit darlings?

Ny skjorta och nya skor. HEJ VÅREN! Älskar när solen skiner och jag blir en helt annan person känns det som. Gladare, mer positiv och jag blir så pepp på livet. Det finns så mycket fint som man kan göra nu på våren och det gäller verkligen att ta tillvara på detta. Hoppas ni tagit vara på dagen idag! PUSSFörsta utmaningen. Missa inte första och andra avsnittet som finns uppe nu på itgirls.se!

Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
IT GIRL HUSET

IMG_0077


Självklart var jag tvungen att fota inredningen i It Girl huset (den inredningsnörd jag också är). Det första man möttes av när vi klev in i huset var denna gulliga text på garderoben!


IMG_0065IMG_0064


Fina sovrum med sköna sängar. En It Girl måste ju få sin skönhetssömn, hehe.


IMG_0069 IMG_0067


Köket var helt otroligt fint. Ljust, öppet och marmor. Älskade även mattan under matbordet som ni kan se en skymt av. Modetidningar och modeböcker var uppstaplade i varje hörn också. Paradiset.


IMG_0072


Huset ligget på Lidingö och det är så fint. Jag fick en del inspiration och drömmer om att få ha ett eget hus. Kanske inte på Lidingö för det lär jag aldrig ha råd med! Men visst är det fint?


Första utmaningen. Missa inte första och andra avsnitten som finns uppe nu på itgirls.se!

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg