LÖRDAG

allblack IMG_7379 IMG_7389 IMG_7390Jacka, Gina tricot. Byxor, H&M. Väska och skor, Vagabond.


All black. Vad tycker ni om min outfit girls (and boys?)? Nu ska jag fixa mig inför 65-års kalas. Ha en fin lördag!

Kommentarer (14)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
ELLE

IMG_7324 IMG_7325


Jag vet inte vad ni brukar läsa men jag älskar tidningsmagasin. Kan inte påstå att jag egentligen läser dom om jag ska vara ärlig. Bläddrar mest igenom, tittar på bilderna, inspireras och fotar. För att sedan staplas på hög. Det känns lyxigt med modemagasin som är staplade på hög tycker jag. I dagsläget prenumererar jag på tre tidningar. Prenumererar du på någon/ra?

Kommentarer (9)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
FRIDAY

large


Bildkälla


Så kom äntligen fredagen och jag stämplade ut klockan tre. Har landat i soffan och tänker sitta här en stund. Pusta ut innan fredagsdansen drar igång i köket med hög musik, rödvin och matlagning. Har fått goda knäckebröd och rostade nötter från jobbet. Så det ska vi provsmaka under matlagningen. Vad ska ni hitta på?

Kommentarer (4)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
It at first sight

IMG_7192Det är alltid roligt att ha en beskrivning på vem som skriver bloggen, eller hur? Jag är väldigt duktig på att visa mig framför kameran, men på ett lätt ytligt sätt. Jag försöker alltid tänka på att vara personlig men inte privat. Och det är nog inte många som vet vem jag egentligen är. Nathalie heter jag.


IMG_6484Men vet ni. Nu ska jag avslöja för er vem jag är. Jag äter popcorn minst tre dagar i veckan. Jag är utbildad till ekonom. Men vill skola om mig. Är väldigt ambitiös. Ser det mesta i bilder. Är alltid sugen på glass. Jag har alltid velat ha en syster, men fick fyra bröder. Fyller 25 till hösten. Är tillsammans med Isak och vi firar 7 år i sommar. Är mörkrädd. Älskar Håkan Hellström. Är beroende av smhi-appen. Älskar potatis. Håller på att lära mig spanska. Sminkar mig nästan aldrig.


itgirl@nliborius 


Inredning är ett stort intresse. Tycker du det är lika roligt som jag? Då borde du följa min inredningsinstagram som blir större och större för varje vecka som går. @nliborius heter jag där.


itgirl2@nattistagram


Är du kanske inte alls intresserad utav inredning? Då borde du följa min mer personliga instagram @nattistagram. Den borde ni följa för att få en tydligare bild av vem jag är och vad som händer i min vardag.


IMG_1329


Varför är jag då med i den här tävlingen kanske ni undrar? Jo för att jag älskar allt som har med mode och trender att göra. Här på min blogg kommer jag bjuda på bilder som har högkvalitet till väl genomtänkta inlägg. Det finns ingen annan som är som jag, så jag håller mig till den jag är. Är mig själv. Så vinner jag det här. Du är snart där.


PUSS OCH VÄLKOMNA

Kommentarer (7)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
NEW IN

IMG_7377


När lönen trillade in på kontot igår så fick även två nya klädesplagg trilla in i garderoben. Jag älskar basplagg och lägger gärna pengar på det. Ska försöka mig på första uppdraget här på it girl också! Hur går det för er med uppdraget?

Kommentarer (4)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg