ELLE

IMG_7786


Hej måndag! Den här veckan ska jag ta tag i en viktig sak, mer om det senare. Ska även ut och äta med Jennie på skärtorsdagen, förhoppningsvis vinkväll och matlagning med några vänner på fredagen, påskmiddag hos familjen på lördag dag och antagligen utgång på kvällen. Så skönt med lite påskledigt snart med roliga saker inplanerade! Ska ni hitta på något roligt över påsken?

Kommentarer (23)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
SOFFLIGGANDES HELA DAGEN LÅNG

IMG_7752 IMG_7754


Jag vet inte vad det är med mig. Om jag kanske håller på att bli sjuk? Eller om det bara är en mental utmattning. Har i alla fall legat här exakt hela dagen och gör det fortfarande. Varvat sömn med att dricka te och äta blodapelsin. Vaknar upp och känner mig helt väck i huvudet. Ska försöka få i mig lite mat nu snart och hoppas på att må bättre. Hinner verkligen inte vara hemma från jobbet den här veckan känner jag. Skönt att jag är ledig fredagen i alla fall! Hoppas ni har haft en roligare söndag och att ni mår bra<3


Kommentarer (18)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
WE ARE SO GOOD TOGETHER

IMG_7783


Älskar sneakers. Att man kan tona ner en uppklädd outfit med bara ett par skor, och det får en helt annan look. Funderar på att skaffa mig ett till par till skosamlingen inom kort. Men det närmsta köpet kommer nog bli en ny kamera!! Är så sugen på en Samsung nx300. Någon som har en sådan?

Kommentarer (9)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
SAKNADE TE HAVS

pageIMG_7663te havsIMG_7668IMG_7658IMG_7660Fuskpäls från Gina tricot. Kaftan och skinnbrallor från H&M. Skor från Vagabond. Brillor från Topshop.


God morgon lördag! Solen visar sig på västkusten idag och helgen kan ju inte starta bättre? Jag unnade mig en sovmorgon men hann vakna innan Isak skulle gå och göra högskoleprovet, så hann ge honom en "lycka till puss". Lycka till alla ni andra som också skriver högskoleprovet idag. Själv ska jag spendera lördagen i min favoritstad Göteborg med Sara. Shopping och lunch står på schemat. Ikväll är det earth hour, glöm för tusan inte det! PUSS

Kommentarer (18)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
INSTA LATELY

instalife


Follow me @nattistagram

Kommentarer (15)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg