NO MAKE UP - PERFECT SKIN

IMG_0060


Ni som har följt min blogg länge vet att jag aldrig sminkar mig. Eller nästan aldrig. För gör jag det fyller jag gärna i mina ögonbryn och kletar på något gloss eller läppstift, helst från märket mac. Jag har verkligen ingen perfekt hy och skulle säkert behöva lite smink för att se fräschare och piggare ut. Men jag är lite emot den här hetsen kring att det nästan är ett måste och en regel att tjejer ska sminka sig. Naturlig skönhet är vackrast. Och du är vacker utan smink. Det handlar mest om en vana. Du är inte van vid att se dig själv utan smink och därför känner du dig blek och ful. Men nu ska jag vara helt ärlig och säga att det är du inte. Dock så hade det varit roligt att kunna sminka sig någon gång ibland, ha den kunskapen. Men jag har aldrig haft intresset, vilket innebär att jag inte har någon som helst aning om hur man lägger på en foundation. Jag har inte ens sådana produkter hemma. Jag sitter inte här och tänker att alla borde sluta sminka sig och att det är fel. För det tycker jag absolut inte. Jag säger bara att det inte borde vara en känsla av tvång. Tjejer börjar redan på mellanstadiet. Herregud chilla!

smink


Men som sagt, jag fyller jättegärna i mina bryn och har något på läpparna. Och då måste jag tipsa om Lumenes ögonbrynspuder och ett läppstift från Mac som heter "Plumful". Bästa! Det är dessa produkter jag har på bilden ovan.


Men tänk på att Du är vacker som du är<3 Sminka dig för att du tycker det är roligt, inte för att du känner att du måste.

 

Första utmaningen. Missa inte första och andra avsnittet som finns uppe nu på itgirls.se! Det var mitt fjärde och sista inlägg från första utmaningen. Tänker skriva ett eget inlägg senare om vad jag tyckte om de två första avsnitten.
Felicia

Håller så med dig, jag tycker själv det är otroligt roligt att sminka mig varje dag. Känner man inte för att sminka sig, så ska man inte behöva det heller. Kram!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress