OM AVSNITT 1 OCH 2

IMG_0001Kolla in coolingen i Varbergs Posten, haha! Idag var jag även med i Hallands Nyheter men den är inte så rolig att visa. De kunde varken länka till min blogg eller instagram heller så kändes inte så roligt för min del.


Nu har även jag sett de båda första avsnitten på itgirls.se. Jag måste börja med att ge cred till filmteamet, de har gjort ett toppen jobb! Okej. Det var en väldigt konstig känsla att både se och höra sig själv måste jag säga. Hade jag varit filmstjärna hade jag nog aldrig sett mina egna filmer. Lite så var det. Första intrycket av mig är ju att jag är vilsen mitt i ett villaområde på Lidingö... Tjejen med noll lokalsinne. Men jag kände att jag gjorde bra ifrån mig i första utmaningen och var så tacksam över att juryn också tyckte detta och lät mig vara kvar. Jag måste även ge cred till Stina, en utav finalisterna (ni hittar hennes blogg HÄR). Skönare tjej får man leta efter! Trodde de skulle klippa ihop det värre om jag ska vara ärlig, så jag är lite lättad. Har ni sett de första avsnitten? Vad tyckte ni? Avsnitt tre visas nästa vecka! HÄR kan ni se första avsnitten.

Emma Bergelin

Asså jag älskade Top Model när jag var yngre, och IT girl serien är ju typ likadant. Med andra ord var serien jätte bra. Och var självklart nervös vid elimineringen och höll tummarna som jag gjorde förr när jag såg på Top Model! ✊

Svar: Åh vad roligt att höra Emma<3
nliborius

Fani

Inte sett något utav avsnitten ännu, måste göra det! Heja du :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress